Algemeen

Teunis en HenkMogen wij ons even voorstellen:
Wij zijn Teunis en Henk Bultman, twee jonge agrariërs van 27 en 23 jaar en hebben veel enthousiasme om ook voor de toekomst het ‘boer zijn’ in stand te houden. Want neem van ons aan: Dat is niet eenvoudig!

Wij hebben een breed georiënteerd landbouwbedrijf.

We gaan nog even met u terug in de tijd. Op ons bedrijf werden van oorsprong koeien gehouden.Logo boerderij 'de Mezenberg' Sinds 1990 worden er op onze boerderij naast melkkoeien ook pekingeenden gehouden. Dit hebben we een heel aantal jaren gedaan. Maar gezien de steeds verder ontwikkeling van de schaal vergroting zijn wij van deze manier van werken af gestapt. We zijn dan ook geen voorstander van veel eenden per vierkante meter. Wij vinden dat een eend geen massa product mag worden en zijn van mening dat u het met ons eens bent. Om een goed rentmeesterschap af te leggen moeten we terug naar de basis, terug naar de natuur.

KoeienDaarom hebben we sinds kort zelf een nieuw product gefokt: De Veluwse Maïseend. Een product wat nu al op vele menu kaarten van de exclusieve horecagelegenheden prijkt. Dus: ziet u Veluwse Maïseend op de kaart, denk dan even aan Boerderij “De Mezenberg”.

Daarnaast zijn wij gestart met melkgeiten om in te spelen op de vraag naar streekgebonden producten. Inmiddels weten steeds meer mensen onze geitenkaasjes en melkproducten te waarderen.     

Boerderij 'de Mezenberg'

"Een goede constante kwaliteit, zowel eend als kaas".

Chefkok: Dennis van Gelder
Restaurant: 't Soerel, Epe
http://www.soerel.nl

Dennis van Gelder - 't Soerel

BOERDERIJ DE MEZENBERG

Mezenbergerweg 20

8085 SV Doornspijk

Telefoon: 0525-662026

info@boederijdemezenberg.nl

 Zoek
www.boerderijdemezenberg.nl Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2007